Jongedame: “Ik ben 27 en hij is 57. Wij zijn net verloofd” 😳❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

“Ik ben 27 en hij is 57. Wij zijn net verloofd” Zoals iedereen altijd zegt: “Leeftijdverschil bij verloving maakt niet uit, als je maar gewoon van elkaar houdt. Leeftijd is immers maar een getal.

Voordat je verder leest:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van dit verloofde stel onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


leeftijdsverschil bij verloving 1

Waardevolle inleiding:
Leeftijd is maar een getal is een uitspraak dat vaak gebruikt wordt bij een relatie waarbij een groot leeftijdsverschil aanwezig is. Wij staan hier best neutraal tegenover. Wel moet je nagaan of de relatie op juiste redenen gebaseerd is. Dat is vaak nog wel een tricky one. Je ziet toch vaak dat vrouwen het doel voor het geld, gaan met een oudere man. Maar wat nou als er echt sprake is van ware liefde? Dan zijn wij nu aan het oordelen en dat moeten we ook niet hebben. Liefde, ja dat is iets tussen twee mensen en dat moet ook zo blijven vinden wij.leeftijdsverschil bij verloving 4

Belangrijke inlichting verhaal:
Verloofde Keith Richoux en Ashley Kirkpatrick verschillen op best wat manieren. Hij is 57 jaar oud en zij pas 27 jaar oud. Dat is dus wel een aardig verschil. Daarbij heeft Ashley ook al een zoontje van 4 jaar oud. Ashley is Afro-Amerikaans en Keith lijkt een beetje op de kerstman, als je het hem vraagt. De twee lijken in veel opzichten niet op elkaar, maar daarom zeggen ze dat het werkt. Tegenpolen trekken elkaar aan he, is wat ze zeggen. Nou zolang het werkt voor die twee, zijn wij blij voor hen! Ze krijgen wel veel kritiek van de omgeving, maar daar is vrij weinig aan te doen. leeftijdsverschil bij verloving 2

Informatie- en Inspiratiebron:
De videobeelden zijn afkomstig van: Truly: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron

Maak een sociale impact:
Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts