Dakloze man krijgt een inspirerende make-over: kijk nu als hij omdraait 😍❤️


Deze dakloze man krijgt een inspirerende make-over: Maar wacht tot hij zich omdraait. Hij is veranderd van de dakloze met lang haar naar een ware casanova. Wat een transformatie wel niet kan doen met een persoon!

Vriendelijke tip: Wil jij geen seconde verspillen en gelijk de transformatie zien? Scroll dan voor het gemak naar onderen, want daar staat de transformatie van lang haar naar kort haar!lang haar transformatie kapper 2

Vandaag de dag zijn we allemaal veel te veel met onszelf bezig. We zitten massaal op onze telefoon en kijken nauwelijks om ons heen. Economisch ziet het er weer rooskleurig uit en gaat het super goed.

Echter zijn er nog veel mensen die zwaar leven onder de armoede grens. Het is erg jammer om te beseffen dat er in welvarende landen als Nederland en de Verenigde Staten veel mensen op straat moeten leven. 

En ja natuurlijk hebben sommige het aan zichzelf te danken, maar het overgrote deel kan niks doen aan het belanden op straat. Ze kunnen niet eens naar de kapper om van hun lang haar af te komen, want ze hebben er de middelen niet voor.

Meer over het verhaal van Jose Antonio: Deze video is erg mooi, een dakloze man wordt van de straat geplukt en krijgt een make over bij een fantastische kapper. De dakloze man genaamd Jose Antonio leefde al meer dan 25 jaar op straat en had hierdoor enorm lang haar en een lange baard.

De kapsalon La Salvajería Salon gaf de 55-jarige man een gratis make over te eren van hun 3 jarige jubileum. De transformatie is verbluffend Jose is niet meer terug te herkennen en er is echt fantastisch werk geleverd.

lang haar transformatie kapper 4

Wanneer de man zichzelf ziet schrikt hij zich een hoedje en moet hij huilen van blijdschap, zeer ontroerend! Ook op sociale media en op internet is de transformatie ontploft. Het is namelijk indrukwekkend om te zien hoe mensen hem nu wel begroeten en voorheen met lang haar niet.

Kon jij ook genieten van dit filmpje? help ons dan door dit bericht verder te delen op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: JonnyTGood: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

lang haar transformatie kapper 3