10 portretten van mensen ‘voor en na’ de fotograaf hen vroeg om te glimlachen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Iedereen is uniek in deze wereld en dat moet je juist omarmen. Het is niet bijzonder om als maar om iedereen te willen lijken.

Wees anders en omarm je eigen schoonheid! In deze video zie je 10 portretten van mensen, op hun eigen manier. 

De fotograaf in de volgende video heeft verschillende mensen gevraagd om voor hem te glimlachen.

lachen-op-fotos

In deze video zie je de tentoonstelling genaamd: “ I ask her to smile”. Je ziet hier 10 portretten van mensen ‘voor en na’ de fotograaf hen vroeg om te glimlachen.

Deze tentoonstelling maakt deel uit van de geschiedenis door de belangrijkste tentoonstelling neer te zetten die in december 2017 plaatsvond in de iconische Jehangir Art Gallery in Mumbai.

Het is een prachtige tentoonstelling die de ware aard van verschillende mensen laat zien. Hun natuurlijke stand en hun lachende gemoedstand. Meer puur kan je het haast niet krijgen! 

lachen-op-fotos-2

In de video zie je hoe een groot aantal mensen de tentoonstelling bezoekt. Aan hun reacties te zien, bewonderen zij de foto’s. Er is bij iedereen een grote lach te zien.

Dat is natuurlijk een goed teken. De fotograaf gaat er daardoor ook vanuit dat de boodschap wel aankomt bij de mensen. Niets is mooier dan zo puur in het leven staan.

Je kunnen laten zien van twee kanten. Omarm je eigen schoonheid, je eigen innerlijk en je eigen gemoedstand. Niets is mooier en meer puur dan dat. Wij zijn in ieder geval enorme fan van deze bijzonder mooie tentoonstelling!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: I Asked Them To Smile

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts