beveiligingscamera registreert labrador retriever die baasje bedekt om haar warm te houden 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Een beveiligingscamera registreert een labrador retriever die zijn baasje bedekt om haar warm te houden – (leestijd – 1 minuutje)

Met een hond in huis hoef je je nooit eenzaam te voelen.

Deze dieren hebben zo een groot hart dat ze je voor altijd gezelschap willen houden en bij je komen liggen als je dat nodig hebt. Deze beelden van de beveiligingscamera laten dat perfect zien. labrador-retriever-360

Deze vrouw is na een lange dag van hard werken eindelijk in haar bed beland en het heeft niet lang geduurd voordat ze in slaap viel. Ze woont samen met haar labrador retriever waar ze altijd op kan rekenen. Als ze in bed ligt, komt hij vaak naast haar liggen om haar gezelschap te houden.

Als ze slaapt heeft ze natuurlijk niet door wat de hond allemaal doet en daarom vond ze het een leuk idee om een camera op te hangen. Ze had nooit verwacht dat hond zo zorgzaam zou zijn. 

labrador-retriever-2-531

De hond ligt heerlijk onder de dekens naast de vrouw, maar op een gegeven moment slaat ze de deken weg en liggen ze allebei in de kou. De hond weet niet hoe snel hij in actie moet komen en zorgt er meteen voor dat ze allebei weer onder de deken komen te liggen.

Hij pakt het uiteinde van het dekbed met zijn bek en trekt deze weer over de vrouw heen. Het gaat allemaal erg snel en daardoor weten we dat dit niet de eerste keer is dat hij dit doet. 

De vriendschap tussen de mens en honden zijn altijd heel bijzonder en het is mooi als deze hechte vriendschap wordt bewezen door zulke mooie beelden. Wij weten zeker dat de vrouw na het zien van deze beelden nog meer van haar huisdier houdt en dat ze hem in de watten heeft gelegd. Dat is zeker niet onverdiend. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Cute Animals Channel / labrador retriever

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts