Olympische kunstschaatser doet de Riverdance en blaast publiek omver met zijn talent 😍❤️


‘Deze Olympische kunstschaatser staat klaar op het ijs. Dan doet hij de ‘Riverdance’… Op de kunstijsbaan in Boston blaast hij het publiek omver met zijn geweldige skills.’

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze talentvolle kunstschaatser onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.

kunstijsbaan 2

‘Riverdance’ is een theatershow van traditionele Ierse stepdance, gekenmerkt door snelle bewegingen van de benen waarbij het lijf en armen niet bewegen.

Vanuit de traditionele culturele gemeenschap is er veel kritiek geweest op ‘Riverdance’, omdat de Ierse traditie alleen maar als voorbeeld wordt gebruikt en de muziek niet traditioneel was, maar nieuw.

De dans is echter zeer gecompliceerd en al helemaal wanneer het wordt uitgevoerd op een kunstijsbaan.

Meer over deze danser: In deze video zien de performance van figuurschaatser Jason Brown tijdens het Amerikaanse kampioenschap figuur schaatsen in 2014. Jason doet een spectaculaire uitvoering van de ‘Riverdance’ en dan ook nog eens op een kunstijsbaan.

kunstijsbaan 3

Het is werkelijk fantastisch en heel het publiek staat op de banken. In het hele 5 minuut durende optreden maakt Jason geen enkele fout. Helaas was zijn optreden niet genoeg voor de eerste plaats, de jongen werd helaas derde.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: irelandstudio: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts