Kunstenaar maakt zulke realistische zandbeelden van dieren dat je van een afstandje denkt dat ze echt zijn


Deze negen zandbeelden moet je echt hebben gezien!

We speelden allemaal wel eens lekker op het strand vroeger. Dan gingen we zandkastelen maken of namen we een lekkere duik in de zee.

Misschien doe je het nu nog steeds, maar dan met je eigen kinderen of nichtjes en neefjes. Wie weet.

Meestal hou je er wel mee op, na een bepaalde leeftijd. De man in het volgende verhaal, deed dat niet. Hij maakte van zandkastelen bouwen zijn werk. Hij is namelijk kunstenaar en de beelden zijn zo realistisch, dat je denkt dat ze echt zijn!


Kunstenaar maakt realistische zandbeelden 3

Andoni Baztarrika is een zeer getalenteerde zandkunstenaar. Hij is een multimedia kunstenaar uit het Spaanse Baskenland. Hij maakt zeer realistische zandsculpturen.

Hij maakt vooral dieren, die zo echt lijken. Andoni gebruikt tandenstokers om de beelden zo gedetailleerd mogelijk te krijgen.

Hij laat de strandgangers enorm genieten van zijn beelden, ze halen er vreugde uit. Maar dat geldt natuurlijk niet alleen voor hen, ook voor hem zelf. Hij geniet hiervan en is van plan dit zeker nog een tijd te doen.

Vind je hem ook zo getalenteerd? Deel dit dan op Facebook/Whatsapp en misschien kunnen wij hem samen beroemd maken!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts