Talentvolle kunstenaar geboren zonder handen schildert indrukwekkend meesterwerk met alleen zijn voeten


De meeste mensen worden geboren met benen en voeten, maar zo vanzelfsprekend is dat nog niet. Er gaan genoeg mensen door het leven zonder een van deze twee. Zo ook de kunstenaar in de volgende video die zonder armen is geboren. Maar dat heeft hem nergens van weerhouden in het leven!

De kunstenaar Gokaran Patil uit Bhilai, Durg, Chhattisgarh is zonder armen geboren. Maar dat heeft hem nergens van weerhouden. De man tekent en schildert nu namelijk schilderijen met zijn voeten. En ze zijn nog mooi ook! Gokaran gaat viraal in India met zijn schilderijen, mensen zijn er helemaal weg van!

kunstenaar-geboren-zonder-handen

En ook mensen van de hogere hand. Hij heeft het dus goed voor elkaar gekregen. Het moraal van het verhaal is eigenlijk, dat je jezelf niet moet laten stoppen in het leven en vooral door moet gaan. Je weet maar nooit wat je daadwerkelijk kan bereiken. 

Veel mensen zijn erg te spreken over de kunstenaar. In dit nieuwsbericht zie je dat, veel verschillende mensen worden geïnterviewd en geven alleen maar lovende reacties. Het is ook bijzonder wat Gokaran kan. Sommige mensen kunnen niet eens mooi schilderen met hun handen en hij kan het met zijn voeten.

kunstenaar-geboren-zonder-handen-2

Dat is toch bijzonder! Wij gaan ervan uit dat hij voorlopig nog wel onder gegooid wordt met werk en dat veel mensen een van zijn werk thuis hebben willen hangen.

Vind je het ook knap wat deze kunstenaar wist te bereiken? Deel dit dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts