Talent: Man tekent diverse meesterwerken op de achterkant van zijn vuile truck


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Kunst en creativiteit zijn twee dingen die perfect samengaan om de mooiste kunstwerken te creëren. 

Kunst en creativiteit zijn twee begrippen die bijna niet los van elkaar te maken zijn.

Om kunst te maken heb je creativiteit nodig, want anders maak je iets wat andere ook doen en dan is het niet uniek meer.

Kunst is een heel mooi iets, omdat mensen echt hun gevoel kunnen laten spreken in creaties, daarom is kunst vaak ook een weerspiegeling van de persoonlijkheid van de kunstenaar.

Daarnaast is het ook erg mooi dat kunst zo kan variëren. Zo kan je beeldhouwen, schilderen en nog veel meer, het is gewoon super divers.


kunst en creativiteit 5

In deze video zien we het toppunt van kunst en creativiteit. Vrachtwagenchauffeur en kunstenaar Arnulfo Gonzalez werkt op een ongewoon canvas.

Hij werkt namelijk op de achterkant van vuile vrachtwagens. Op deze beelden zien Arnulfo bezig in Hacienda Heights.

De kunstenaar gebruikt geen ander gereedschap dan doekjes, papieren handdoeken en vet bij zijn kunstwerken.

Heel soms gebruikt hij een borstel om wat extra vuil aan te brengen. Benieuwd naar zijn kunstwerk? Kijk dan de hele video!

Vond je de beelden ook mooi? Deel het dan verder op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts