Kritiek op luie moeder: “Haar kinderen mogen zelf beslissen wanneer ze naar bed gaan, wat ze eten en wat ze leren.”


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

De moeder heeft kritiek op de opvoeding van de meeste ouders en beweert dat het ‘zachtaardig ouderschap’ de beste methode is. Wanneer je ouder wordt van een kind krijg je een hele grote verantwoordelijkheid op je.

Je moet er namelijk voor zorgen dat je kind wordt klaargestoomd om goed te kunnen functioneren in de maatschappij. De opvoeding van je kind is als ouder geheel zelf te bepalen en jij geeft jouw normen en waarden door aan je kind.

Toch is er vaak kritiek op de opvoeding van andere ouders die het beter weten. Het belangrijkste is dat je zorgt dat je kind beleefd en dankbaar is naar anderen en dan komt het vaak helemaal goed. Tip: Het filmpje staat onderaan. kritiek op opvoeding 3

In deze video zien we een moeder genaamd Nic Bescoby en zij heeft een aparte manier van opvoeden. Nic Bescoby uit Rochdale heeft het traditionele ouderschap geschrapt en laat haar kinderen hun eigen regels maken.

Nadat ze had gelezen over ‘zachtaardig’ ouderschap, volgt ze de methode op basis van wederzijds respect en bereidheid, in plaats van eisen te stellen en regels te maken.

Haar kinderen bepalen bijvoorbeeld zelf wanneer ze eten en wanneer ze naar bed gaan. Er is veel kritiek op de opvoeding, maar als het voor haar en haar kinderen werkt dan moet dat oké zijn.

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts