Hij huilt niet tenzij hij een breuk heeft – De ouders van de baby met kristallen botten spreken


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Hij huilt niet tenzij hij een breuk heeft – De ouders van de baby met kristallen botten spreken”

We worden allemaal anders geboren, niet iedereen is hetzelfde. Dat is natuurlijk iets moois!

Maar soms wordt iemand ook geboren met een aandoening. Dat maakt de start van het leven wel een beetje moeilijker, maar vaak en toch ook wonder boven wonder, worden daar ook weer manieren voor gevonden! 

kristallen-botten Zo maak je in deze video kennis met Jackson. Jackson is een vier maanden oude baby, die een wat moeilijkere start in het leven heeft gehad.

Hij werd namelijk geboren met extreem gevoelige botten. Dit zorgt ervoor dat hij intens snel iets breekt en hier dan natuurlijk ook veel pijn aan lijdt.

Toen Jackson net geboren was, gaven de doktoren hem niet lang. Maar zijn ouders Abby en Jordan hielden vol! Na 8 weken in het ziekenhuis te hebben gelegen, mocht Jackson eindelijk mee naar huis! En daar ontmoette hij dan eindelijk zijn grote zus. 

kristallen-botten-2

Zijn grote zus Brooklyn van 3 jaar oud, was onwijs blij dat zij eindelijk tijd kon doorbrengen met haar kleine broertje.

Zij zegt dat ze nog nooit een zo’n vrolijk iemand heeft ontmoet. Ondanks dat de botten van Jackson op kristallen lijken, heeft hij altijd een glimlach op zijn gezicht.

Hij vindt alles leuk en is onwijs slim, dat merken ze nu al! Jackson krijgt verschillende therapieën om er voor te zorgen, dat hij zo goed mogelijk met zijn aandoening kan leven. Want ook hij verdient natuurlijk een eerlijke kans op het leven!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: GMA

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Meet Jackson Storey, a baby with skeletal disease who beat the odds

Meet Jackson Storey, a baby with skeletal disease who beat the odds and is now melting millions of hearts with his smile. https://gma.abc/3g5JLgN

Geplaatst door Good Morning America op Maandag 27 juli 2020

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts