Bittere vrouw spuit grondtekening van kindje van straat terwijl ze in tranen uitbreekt en botte opmerking geeft


Dan denk je alles gehad te hebben, maar nee hoor. Deze video bewijst weer het tegendeel. Een vrouw uit de US laat een jong meisje huilen, door haar grondtekeningen weg te spoelen van de straat.

De moeder van het meisje filmt het voorval en vraagt waarom zij dit precies doet en zegt dat het nergens voor nodig is.

De vrouw antwoord erop dat niemand naar deze troep hoeft te kijken en dat er meerdere mensen wonen. Daarna zegt ze dat ook de regen het zal doen laten wegspoelen. Precies de regen en niet een vrouw van in de 40 jaar. 

Soms heb je gewoon te maken met bittere mensen in de wereld. En dit is zo’n bitter iemand. Iemand die het waard vindt om het humeur van een meisje te verpesten en haar verdrietig te laten voelen.


krijt kunstwerk

Dat is toch eigenlijk te gek voor woorden. Wie verpest nou een grondtekening gemaakt van krijt door een jong kind? Blijkbaar deze bittere en chagrijnige dame.

Wij hopen dat het meisje niet te lang overstuur is geweest van dit voorval. De dame helpt uiteindelijk zichzelf er alleen mee en wij weten zeker dat je zo niet op het internet wil verschijnen.

Vond je het ook niet helemaal normaal dat deze vrouw zo bot reageerde? Deel de beelden dan op Facebook of Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts