Scholier gaat viraal met vraag: “Waarom ben ik niet goed genoeg?” 😢❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Scholier gaat viraal met vraag: “Waarom ben ik niet goed genoeg?” – (leestijd – 1 minuutje)

We leven in een wereld waar het tegenwoordig meer dan normaal lijkt dat je alles maar kan delen met een ander en alles maar kan zeggen.

Tot het negatieve daar aan toe. Veel mensen bekritiseren elkaar constant en een ieder kan daar niet altijd even goed mee om gaan.

Dat is natuurlijk niet gek, de een is veel gevoeliger dan de ander. En wat maakt het dat wij een ander zomaar mogen bekritiseren? 

krachtig-gedicht-1
© ABC television | Foto 1/2 – (scroll verder)

Een scholier uit Amerika leeft ook met deze boodschap. In deze video zie je hoe dit meisje een krachtig gedicht naar buiten brengt.

Dit gedicht gaat met name over het feit wie een ander is om te oordelen over het leven dat jij lijdt.

Veel mensen bekritiseren elkaar en vaak wordt hier heel erg een negatieve draai aan gegeven. Dit meisje is daar helemaal klaar mee en brengt dat in deze video sterk naar voren.

Het gedicht heeft zeker en diepe waarde en gaat ook dieper in op je eigen beeld die je hebt naar jezelf toe. 

krachtig-gedicht-2
© ABC television | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Doordat mensen altijd wat te zeggen hebben over een ander, kan dat natuurlijk heel veel impact hebben op het beeld dat iemand naar zichzelf heeft.

Vooral voor jonge mensen kan dit een vreselijk punt zijn. Dan zit je eenmaal in de fase dat je je nog veel aantrekt van een ander.

Dit meisje brengt al deze punten samen in een krachtig gedicht. Ze brengt dit gedicht over op school, voor de klas.

Het is een spannend moment voor haar, maar het is een krachtig moment voor haar geweest. Weg van de standaarden, doen waar zij zich goed bij voelt en dat op zo’n jonge leeftijd. 

Auteur:
Nienke van Pelt

Bron Autoriteit:
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:
ABC television | krachtig gedicht

Laat Je Verrassen:
Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts