Hilarisch: Kraanmachinist houdt zonnebadende man voor de gek met schaduw


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Plezier hebben in je werk zorgt ervoor dat de dag een stuk sneller voorbij gaat. Plezier kun je soms al uit hele kleine dingen halen, waardoor je voor de rest van de dag geluk bent. 

Deze kraanmachinist haalt een grapje uit met een man die lekker probeerde te zonnen. De kraanmachinist zat in zijn cabine te wachten tot hij de volgende lading omhoog moest halen, maar door het wachten raakte hij verveeld.

Hij geniet meestal van het uitzicht, maar na een tijdje raak je daar ook op uit gekeken en dan moet je iets anders verzinnen. Toen hij naar beneden keek zag hij dat een man op het gras aan het zonnebaden was. Dit bracht de machinist op een grappig idee, namelijk om de kraan te bewegen zodat de man in de schaduw kwam te liggen.


Kraanmachinist haalt een grapje uit 1

De man wilde niet in de schaduw liggen, dus verplaatste hij zijn handdoek enkele meter naar een andere locatie. Dit was natuurlijk precies waarop de machinist had gehoopt en daarom verplaatste hij de kraan weer een stuk, zodat de man opnieuw in de schaduw zou liggen. Uiteraard verplaatste de man zich weer, tot groot genoegen van de machinist. 

De kraanmachinist is werkzaam bij het grootste kraanbedrijf van het Verenigd Koninkrijk en is door deze daad geschorst wegens asociaal gedrag. In eerste instantie zou je denken wat kinderachtig, maar grapjes uithalen wanneer je op een hijskraan werkt kan eindigen in een hele grote ramp. In dit geval ziet het er erg onschuldig uit, omdat er geen risico’s te zien zijn en het weer fantastisch was. 

De zonnebader heeft geen reactie kunnen geven, maar toen hij thuiskwam en het filmpje op internet voorbij zag komen, heeft hij zeer waarschijnlijk in een deuk gelegen. 

Kon je er ook om lachen? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts