Koppel bouwt en leeft in een ‘droomtent’ met een interieur dat mooier is dan de meeste huizen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

In Portland heeft een koppel een Yurt gebouwd. Wat bedoelen we met een yurt, nou ook wel een tent! En volgens het koppel is dan hun droomtent!

De tent ligt gelegen op een prachtige rustige plek, midden in de natuur. Het koppel wilde niet meer in een traditioneel huis wonen, dus besloten zij hun droomtent te bouwen.

Het is van alle gemakken voorzien en voor hun de perfecte plek op aarde. In eerst instantie twijfelde het stel, tussen verschillende mogelijkheden.

Denk aan: een tiny house of een camper, maar toch is een keuze gevallen op de Yurt.koppel bouwt een droomtent 2

Een yurt heeft een unieke geschiedenis, een unieke manier van bouwen en schenkt je een unieke manier van leven volgens het stel.

Het bouwproces van de tent heeft even geduurd en zij hebben alles zelf gedaan. uiteraard met hulp van vrienden en familie. Maar grotendeels hebben zij de tent zelf ontworpen.

Het is hun eigen perfecte plekje en ze genieten er onwijs van. Grappig is dat zoveel mensen op verschillende manieren kunnen leven, dit is nou iets wat je waarschijnlijk niet zo snel hier zal zien in Nederland.

Vind je de binnenkant ook geweldig? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts