Koppel redt blinde kitten en besluit terug te keren om ook zijn broertje te redden 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

In 2018 gingen Ian en Jen naar een opvangcentrum om een kat te zoeken die ze wilde adopteren. Het originele plan was om een volwassen kat in huis te nemen, maar toen ze aankwamen bij het opvangcentrum zagen ze een kitten, waarvan hun hart ging smelten. 

De kitten die ze zagen was blind en Jen en Ian raakten allebei verliefd op het arme beestje. Jen sprak met de dierenarts en vroeg wat er precies met het kleine katje was gebeurd. De dierenarts legde uit dat de kitten is geboren met een paar genetische afwijkingen. Zijn ogen zijn hierdoor nooit volledig ontwikkeld en ze zijn constant het slachtoffer geweest van infecties. 

Om de infecties te voorkomen heeft de dierenarts uiteindelijk besloten om de ogen te verwijderen en de oogkassen dicht te maken, zodat het arme diertje gezond en gelukkig blijft. De kitten paste zich snel aan en leek zich niet te beseffen dat er iets anders aan hem was. Jan en Ian wiste dat ze hem in huis wilde nemen en noemde hem Bop. 

Bop vond het erg leuk in huis bij Jen en Ian en hij leerde al heel erg snel om door het huis te navigeren. Er was helaas wel een probleem: Jen en Ian hadden al drie katten, maar dit wisten niet zo goed om te gaan met de blinde kitten. Daarom moest Jen ze heel de tijd in de gaten houden en dat wilde ze eigenlijk niet. 

Koppel redt een blinde kitten

Op dat moment realiseerde ze zich dat Bop nog een broer had in het asiel en die kon natuurlijk wel goed omgaan met zijn broertje. Ze waren niet van plan om nog een kat de adopteren, omdat ze er al 4 hadden, maar ze wilde de andere katten al helemaal niet weg doen. 

Na zes maanden besloten ze om ook Boop te adopteren en dat was een geniale zet. Inmiddels wonen ze al ruim een jaar bij het gezin en kunnen ze het allebei goed vinden met de andere katten in het gezin. 

Vind je het besluit van dit liefdevolle koppel ook zo mooi? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts