Koppel adopteert vijf kinderen van zelfde ouders om te voorkomen dat ze gescheiden opgroeien


Niet ieder kind heeft een liefdevol thuis. Soms zijn de omstandigheden zelfs zo erg, dat zij helaas niet meer thuis kunnen wonen. Gelukkig zijn er dan nog veel lieve pleegouders en adoptieouders die de kinderen op kunnen vangen. En soms is dat zelfs beter voor de kids. Zo zie je deze situatie ook terugkomen in het volgende filmpje.

koppel-adopteert-vijf-kinderen

Een stel uit Texas adopteert vijf kinderen. Deze broers en zussen werden van elkaar gescheiden onder verschillende pleeggezinnen. Nu heeft het gezin in totaal acht kinderen en moeder Andi Bonura zegt dat het is alsof ze elkaar hun hele leven kennen. Andi is zelf eerder al van een tweeling bevallen.

Helaas is een van hen vroegtijdig te komen overlijden. Hierna meldde de dokter haar dat Andi zelf niet meer zwanger zou kunnen raken. Tot hun grote verbazing is dit toch gelukt en is zij nogmaals bevallen van twee kinderen. Maar hun droom voor een groot gezin, hield daarbij niet op.

koppel-adopteert-vijf-kinderen-3

Na het hebben van drie biologische kinderen, besloten zij dus om vijf broers en zussen te adopteren. Zij wilden niet dat de kinderen opgroeiden in verschillende huishoudens. De adoptie zorgde er dus voor dat zij met z’n alle konden opgroeien.

Het gezin gaat met elkaar om alsof iedereen elkaar al voor zijn hele leven kent. Dat is dus alleen maar mooi om te zien. Hierdoor wordt het dus nog extra duidelijk dat Andi en haar man de goede keuze hebben gemaakt. WIj wensen het nieuwe gezin heel veel geluk toe! 

Vond je dit ook zo’n mooi adoptieverhaal? Deel de beelden op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts