VIDEO: Koninklijke wacht haalt een origineel ‘grapje’ uit met toeristen die een foto willen maken 🤣❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Koninklijke wacht haalt hilarisch grapje uit met toeristen! Bij een bezoekje aan het koninklijke huis als toerist kan een foto met de koninklijke wacht natuurlijk niet ontbreken, maar dit keer zijn ze wel heel raar gekleed. 

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van dit hilarische grapje van de ‘koninklijke wacht’ onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

koninklijke huis 1

Voor Buckingham Palace, het koninklijke huis van Engeland, staat altijd iemand van de koninklijke wacht. Deze personen zijn te herkennen aan de rode outfit met de grote zwarte muts.

Ze bewegen maar een paar keer en staan voor de rest helemaal stil. Veel toeristen gaan met ze op de foto en de aflossing van de wacht is altijd een enorme toeristische attractie.

Dit eeuwenoude ceremonieel is een voorbeeld van de tradities die nog steeds leven in het Britse hof en wij hebben hier respect voor.

Meer over het filmpje: In deze video zien we een super goede grap die wordt uitgevoerd door iemand van de koninklijke wacht bij het koninklijk huis in Londen.

koninklijke huis 2

De toeristen willen op de foto met de man en op dat moment vraag iemand in het complot of hij de foto moet maken.

Op dat moment haalt de wacht stiekem een grote foto tevoorschijn, waardoor het lijkt dat de wacht in zijn onderbroek staat. Als de mensen het fototoestel terugkrijgen snappen ze er allemaal helemaal niks van en dat zorgt voor grappige momenten. 

koninklijke huis 3

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Just For Laughs Gags: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

koninklijke huis 1