Twee pups vallen in een put bij een Koningscobra – Reddingswerkers zijn verbaasd als ze de drie aantreffen


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Veel mensen zijn geen fan van slangen. Ze vinden de dieren eng en gevaarlijk. Dat is ook wel te begrijpen, want slangen zijn misschien wel een van de meest onvoorspelbare dieren ter wereld.

Daarentegen vinden mensen honden vaak wel weer hele leuke beesten en nemen zij deze zelfs in huis.

Honden en slangen zullen dan ook niet snel als match worden gezien, in deze video zie je hoe twee honden terecht komen te zitten in een put bij een koningscobra.koningscobra-2

Een team van reddingswerkers heeft twee honden gevonden in een put. Maar in deze put werden zij vergezelt door wel heel bijzonder gezelschap, namelijk door een koningscobra.

Deze slang staat zeker niet bekend om zijn aardige gedrag, want dit beest kan zo sluw zijn.

Tegen mensen en andere dieren is dit beest niet het vriendelijkst. Daarom waren de reddingswerkers nogal verbaasd toen zij de honden in leven aantroffen.

Normaal zou deze slang de andere diersoort al lang van kant gemaakt. Maar dat was hierbij dus niet het geval. 

koningscobra

Ze troffen de dieren juist bijna knuffelend aan. Het was onwijs schattig om te zien, maar toch waren de reddingswerkers op hun hoede. Want ja, je weet nooit wat er plotseling kan gebeuren.

Maar ze troffen de twee honden erg dicht op elkaar aan en ook de koningscobra zat dicht op hun huid. Ze hadden verwacht dat de slang de honden al lang wat had aangedaan.

Maar dat bleek dus zeker niet zo te zijn. Het is de mannen gelukt om de honden heelhuids uit de put te krijgen en weer in veiligheid te stellen.

Bekijk de beelden hieronder en deel het na afloop op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts