Man vraagt vriendin ten huwelijk tijdens komeet die eens verschijnt in 6800 jaar 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Het is natuurlijk al heel bijzonder als je in je leven ten huwelijk wordt gevraagd. Maar als het dan ook nog eens op een speciale manier gebeurd, is het plaatje al helemaal af.

Het mooiste zou dan ook zijn dat iedereen ten huwelijk zou worden gevraagd. Dat gun je natuurlijk iedereen. In deze video zie je hoe een vrouw op een hele bijzondere wijze ten huwelijk wordt gevraagd.

Man vraagt vriendin ten huwelijk

Een man heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd op een hele spectaculaire manier en dat heeft bijzondere plaatjes opgeleverd.

Hij heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd terwijl er een komeet verscheen die maar eens in de 6800 jaar te zien is. En dit heeft zulke bijzondere foto’s opgeleverd.

Als je ze ziet in de video, zal je denken dat het photoshop is. Maar dat is zeker niet het geval!

Door de komeet kleurt de lucht zo mooi blauw/paars, zijn de sterren te zien en zie je de zwarte silhouetten van de lichamen. Het perfecte plaatje dus!

man-vraagt-vriendin-ten-huwelijk-2

Je ziet hoe de man op een knie gaat en hoe zij naderhand hand in hand staan.

Wat een magisch moment moet dit zijn geweest. Naderhand zie je het stel ook in een interview en zijn omschrijven het moment als euforisch. Zijn vriendin zag het moment totaal niet aankomen en was zo erg verbaasd, maar zo blij ook.

Dit is het moment waar ze al die tijd op heeft gewacht. Na het zien van deze beelden denken wij dat iedereen wel op deze manier ten huwelijk wil worden gevraagd.

En gek is dat niet, want – “Hey wat een plaatje!” 

Vond je dit ook zo’n unieke manier om iemand ten huwelijk te vragen? Deel dan de beelden op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts