Man bevestigt kleine ‘kolibrie voeders’ aan zijn bril om de soorten van dichtbij te bewonderen


Kolibries zijn waanzinnig mooie vogels, maar door hun kleine formaat zijn ze erg moeilijk te spotten. Daar heeft deze man een perfect idee voor. 

John-Reid Gordon komt uit Lyon in Colorado in de Verenigde Staten. Hij heeft een fascinatie voor vogels en dan de kolibrie in het bijzonder. Hij vindt deze vogels mooier dan alle anderen en daar maakt hij ook een punt. Kolibries zijn er in allerlei verschillende soorten en kleuren, maar ze hebben één ding gemeen en dat is dat ze beeldschoon zijn. 

John-Reid doet niets liever dan het spotten van kolibries alleen merkte hij dat het de laatste tijd erg lastig ging. De vogels zijn heel erg klein en bewegen zich razendsnel, hierdoor zijn ze dus bijna niet te volgen en dat is juist de bedoeling.  Man bevestigt kleine ‘kolibrie voeders’ aan zijn bril om de soorten van dichtbij te bewonderen

Dit bracht John-Reid op het idee om kolibrie voeder aan zijn bril te bevestigen, zodat ze daaruit zouden gaan eten. Dit plan pakte perfect uit en al snel zaten er ongeveer vier kolibries in de voeders. Op deze manier kon hij ze perfect zien en ook vastleggen met zijn camera. 

Het filmpje dat hij van zichzelf maakte, postte hij op Facebook en als snel ging de video viral. Op het internet kreeg hij de naam: ‘Hummingbird Whisperer’.

Deze naam past perfect bij de beste man. Het is ook erg leuk om op het hoofd van John-Reid te letten, want hij kijkt heel erg geconcentreerd en beweegt zijn gezicht helemaal niet. Het lijkt net alsof hij het niet leuk vindt. 

Vind je kolibries ook zulke prachtige vogels? Deel deze beelden dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts