Kolibrie pool party gaat viraal


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Kolibrie pool party gaat viraal”

Kolibries zijn een familie van vogels uit de orde van de gierzwaluwachtigen.

De familie telt wel meer dan 350 soorten en dat is natuurlijk erg veel! De meeste soorten komen voor in Zuid-Amerika. Het oorsprongsgebied van de kolibries ligt ook daar. Wij zijn blij met het internet, want nu kunnen ook wij hiervan genieten.

In deze video zie je een stel kolibries bij elkaar iets wel heel erg leuks doen. kolibrie-pool-party
Een recordaantal van 30 kolibries baden namelijk tegelijkertijd! Je ziet ze met z’n allen in een fonteintje zitten.

Ze spatten met het water alle kanten op en hebben het erg naar hun zin. Als je deze beelden ziet, zou je  nooit weten dat ze elkaar na vijf minuten weer gingen lastigvallen.

Deze vogels houden ervan om elkaar lekker uit te dagen en de grenzen bij elkaar op te zoeken.

Dat ze dan ook met z’n dertigen in een badje zitten, dat is dan ook een wonder! Je zou denken dat minstens de helft al weg gevlucht zou moeten zijn! 

kolibrie-pool-party-2

Je ziet ze komen en gaan. De een gaat het fonteintje in, dan vliegt de ander er weer uit. Ze spatten en zwieren in het rond.

Een echte kolibrie pool party! Dan zou je denken dat poolparty’s alleen iets voor mensen is, maar dat is dus zeker niet het geval!

Deze beestjes lijken er enorm van te genieten. Een beetje de verkoeling opzoeken met z’n allen, nou het zal vast enorm gezellig moeten zijn geweest zo onderling! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: wildwingsla

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts