Dakloze man krijgt eten en koffie bij Starbucks van een behulpzame voorbijganger, maar wordt weggestuurd 😡😱


Dakloze man krijgt eten en koffie bij Starbucks van een behulpzame voorbijganger, maar wordt dan weggestuurd. De dakloze man was rustig aan het genieten van zijn koffie en eten, maar de werknemer vond dit niet oké en stuurde de man weg. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden deze dakloze man die wordt weggestuurd onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de geweldige beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening.koffie dakloze man 2Koffie is een van de meeste genuttigde warme dranken, hierdoor zijn bedrijven als Starbucks enorm populair. Als je naar een willekeurige Starbucks gaat, staat er altijd een flinke rij.

Het bedrijf besteed heel veel aandacht aan de marketing en dit werpt zijn vruchten af. Maar toch gebeuren er wel eens dingen, die enorm slecht zijn voor de naam van het bedrijf en deze video is daar een voorbeeld van. 

Meer over het filmpje: Dit filmpje is gemaakt door een lieve man die een dakloze man een beetje wilde helpen. Hij was de dakloze tegengekomen op straat en besloot een koffie en wat eten voor hem te bestellen bij Starbucks.

koffie dakloze man 1

Maar toen de dakloze man het wilde opeten op het terras van de winkel, verzochten ze hem om weg te gaan. Totaal onnodig, want de man had het eten gewoon betaald en had het recht om het daar op te eten.

De politie werd er zelfs bijgehaald, maar na een discussie mocht de man zijn maaltijd toch nuttigen en ging hij daarna weg. Wat een onzin van Starbucks zeg!

koffie dakloze man 4

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Your Southend: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

koffie dakloze man 4