Vrouw filmt hoe luchthaven medewerkers bagage behandelen en de beelden maken mensen woedend 😡😱


Vrouw filmt hoe luchthaven medewerkers bagage behandelen. De beelden maken mensen woedend. Dit is niet hoe mensen om horen te gaan met jouw koffer! Heb je er iets breekbaars in zitten dan zal dat zeker kapot zijn. 

Als je op vakantie gaat heb je vaak naast je handbagage ook nog een grote koffer met kleding etcetera. Deze koffer moet je bij het inchecken afgeven en dan zorgen de werknemers van het vliegveld dat de koffer naar het vliegtuig gaat en naar jouw uiteindelijke bestemming. Je geeft je bagage af met het gevoel dat er niks geks mee gebeurd. Maar is dit gevoel wel juist, of behandelen de werknemers jouw koffers als grof vuil? 

koffer

Dit filmpje is gemaakt door Elizabeth Evans toen zij zag hoe haar bagage door de lucht vloog, van de kar stuitte en op de grond belandde bij het inladen van het vliegtuig. De 28-jarige was op een terugkeer van Malaga naar Manchester met de vliegtuigmaatschappij Ryanair. Het is bizar om te zien hoe er met andermans spullen wordt omgegaan. Van alle bagage die uit het vliegtuig worden gehaald belanden er maar 5 op de daarvoor bestemde kar en de rest valt allemaal op de grond. Het is goed dat de vrouw het heeft gefilmd, want zo kunnen er maatregelen getroffen worden.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Daily Mail: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

koffer