Vader ontvangt kritiek als hij zijn 1-jarige zoon laat knuffelen met de gigantische pit bull


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Maar is deze kritiek wel terecht? Bekijk het filmpje zelf en oordeel! 

We doen het allemaal waarschijnlijk wel: af en toe knuffelen met een hond. Behalve als je bang of allergisch bent natuurlijk.

Honden zijn onwijs lieve en zorgzame beesten. Natuurlijk zitten er rassen bij met een grof uiterlijk, maar dat betekent niet dat ze minder lief zijn.

Mensen trekken daardoor vaak het verkeerde oordeel. Dat is jammer om te zien. Zo zie je ook dat op het volgende filmpje de verkeerde conclusies worden getrokken. 

De vader Jarad  van baby Cruise ontvangt veel kritiek, nadat hij Cruise op hun pit bull laat slapen. knuffelen met een hond 2

De pit bull is niet de moeder van cruise, maar zo gedraagt zij zich zeker wel. Ze is zo lief en zorgzaam voor Cruise. De twee hebben nu al een onbreekbare band.

Toch denkt niet iedereen er zo over en ontvangt Jarad veel kritiek. Vinden jullie het gepast?

Natuurlijk het is onvoorspelbaar wat de hond gaat doen, maar als je ziet hoe de twee met elkaar om gaan, schatten wij de kans klein dat er iets gebeurt.

Deel jouw mening en de beelden op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts