Talentvolle kunstenaar maakt nu kleurrijke trouwjurken nadat haar ‘vuur’-trouwjurk viraal ging


Smaken verschillen en dat is maar goed ook. Maar soms maakt dat het voor een kunstenaar extra moeilijk om door te breken.

Juist wanneer iemand een aparte smaak of stijl heeft, is het moeilijk om daar soortgenoten in te vinden. Taylor is een kunstenares en komt in het volgende filmpje aan bod, maar zoals je zelf kan zien hard werken wordt beloond! 

Taylor ontwerpt kleurrijke trouwjurken. En die zijn niet zomaar kleurrijk, maar hebben een heel erg mooi patroon.

Het lijkt namelijk alsof die jurken in brand staan. Onderaan de jurken zijn namelijk vlammetjes ontworpen. In eerst instantie vielen de jurken niet per se in de smaak.kleurrijke-trouwjurken-2

Maar nadat zij zelf in zo’n jurk is getrouwd, vliegen de jurken over de toonbank als broodjes. Veel mensen zijn er weg van en vinden het toch wel wat hebben.

Het is niet voor iedereen weggelegd en je moet er natuurlijk gewoon van houden. Daar ligt het vooral aan.

In deze video zie je vooral foto’s van Taylor in haar prachtige jurk op haar bruiloft.

kleurrijke-trouwjurkenZoals we al zeiden, na het zien van deze foto’s raakte steeds meer mensen in de ban van deze jurken. En dat is te zien! Je ziet meerdere vrouwen in soortgelijke jurken poseren.

Het is heel iets anders dan normaal, wijkt totaal van de standaarden af, maar als je er van houdt, dan hou je er van.

En laten we eerlijk zijn: het is ook wel echt een keer iets anders dan normaal. Wil je dus een jurk buiten de standaarden om, wees dan vooral bij Taylor!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts