Bruid verrast kleurenblinde bruidegom met bril waarmee hij voor het eerst kleuren kan zien 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Deze man ziet voor het eerst in zijn leven kleuren en hij kan zijn tranen niet in bedwang houden. 

Mensen die kleurenblind zijn zien meestal nog wel kleuren, maar zien niet alle kleuren even goed en kunnen ze daarom moeilijk onderscheiden. Kleurenblindheid komt in Nederland best vaak voor.

8 procent van de mannen in Nederland heeft last van een vorm van kleurenblindheid. Bij de vrouwen is dit een stuk minder, namelijk 0,5 procent.

Kleurenblindheid kan niet worden genezen en een kleurenblinde bruidegom kan bij wijze van spreken alleen maar kleuren zien met een speciale bril. 

kleurenblinde bruidegom 2

In deze video zien we de ontroerende beelden van een bruiloft. Bij de ceremonie had Karli een speciaal cadeau voor haar kleurenblinde bruidegom genaamd Ty.

Ze gaf hem een Enchroma-bril, dit is een speciale bril waardoor kleurenblinde mensen in staat zijn om kleur te zien. Wanneer Ty de bril opzet, ziet hij voor het eerst in zijn leven kleur en kan hij zijn emoties niet onder controle krijgen.

Op zo een moment realiseer je hoe vanzelfsprekend het is geworden om kleur te zien, terwijl het voor een ander een soort van droom is. Wij wensen het echtpaar nog veel geluk in de toekomst.

Vond je de reactie ook mooi? Deel dit artikel dan op Facebook/WhatsApp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts