De eerste kleinzoon van Johnny Cash is volwassen en hij klinkt net als zijn opa


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “De eerste kleinzoon van Johnny Cash is volwassen en hij klinkt net als zijn opa”

Jullie kennen hem vast wel allemaal: Johnny Cash. Johnny was een Amerikaanse countryzanger, gitarist, singer-songwriter, acteur en auteur.

Hij werd wereldwijd bekend als The Man in Black en viel op door zijn diepe baritonstem.

Hij was een van de invloedrijkste zangers, zowel binnen als buiten het country-genre. kleinzoon-van-johnny-cash-2

In deze video zie je hoe Johnny een optreden neerzet met zijn band. Hij heeft zijn gitaar in zijn hand en zingt erop los.

Als je dit ziet, dan wens je echt dat je erbij had kunnen zijn. In deze tijd zal je nooit meer van dit soort optredens kunnen zien. Maar het lijkt in de familie te zitten, want nu staat ook de eerste kleinzoon van Johnny Cash op het podium.

Hij lijkt in de voetstappen van zijn opa te treden en laat ook zijn zangkunsten horen. Hoewel het er misschien niet zo spectaculair uitziet, heeft hij zijn talent niet van een vreemde! 

kleinzoon-van-johnny-cash

Heerlijk om naar dit soort video’s te kijken en een beetje terug in de tijd te gaan. Zo zie je maar dat dit soort muziek echt in stand blijft.

Dat is maar goed ook! Het zou zonde zijn als zulke legendes vergeten worden.

Maar het is extra leuk dat nu de kleinzoon van Johnny ook een beetje zijn kant op gaat! Johnny zal dat vast en zeker onwijs leuk hebben gevonden!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Johnny Cash

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts