Kleine verdwaalde pup kwispelt naar elke voorbijganger in de hoop geadopteerd te worden 😭❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Kleine verdwaalde puppy kwispelt met haar staart naar elke voorbijganger in de hoop geadopteerd te worden” – (leestijd – 1 minuutje)

Het is niet goed om heel erg opdringerig te zijn, maar soms heb je geen andere keuze en kan het je leven veranderen.

Dit was het geval bij een puppy die mensen maar bleef volgen tot ze haar meenamen.

Het YouTube-kanaal ElephantNews brengt verslag uit van onderzoeken die ze doen over olifanten.

Kleine verdwaalde puppy
© elephantnews | Foto 1/2 – (scroll verder)

Dit nieuws is erg uiteenlopend en kan heel erg variëren, alles wordt ondersteund door hele leuke video’s die zeker het kijken waard zijn.

Tijdens een reis bracht het team van Elephantnews drie jaar geleden een bezoekje aan Sri Lanka.

Op een gegeven moment kwamen ze aan op een doorverkoop markt in Nuwela Eliya. Op die markt kwamen ze een kleine verdwaalde puppy tegen die met haar staart kwispelde naar voorbijgangers. 

Een paar mensen van het team stopte om het diertje te aaien, maar ze konden haar niet alle aandacht geven die ze verdiende, want ze moesten verder met het onderzoek en daarom vertrekken.

Op het moment dat ze weggingen, bleef het dier ze volgen. Na een tijdje liep het dier nog steeds achter het team aan en hebben ze haar opgepakt en weer teruggebracht naar waar ze vandaan kwam.

Kleine verdwaalde puppy
© elephantnews | Foto 2/2 – (scroll voor video)

De puppy bleek erg vastberaden te zijn en bleef het team maar volgen.

Dit doorzettingsvermogen heeft uiteindelijk wel zijn vruchten afgeworpen, want het team besloot aan mensen te vragen of ze het diertje misschien wilde adopteren.

Het team was bezig met het onderzoek en was daarom niet in staat om de hond zelf mee te nemen. 

De hond was een vrouwtje en daarom was niemand geïnteresseerd in haar. Het team deed er alles aan om het diertje op haar gemak te laten voelen, maar op een gegeven moment moesten ze door. 

Nu drie jaar later zijn ze weer op Sri Lanka en iedereen vroeg zich af hoe het met de hond ging.

Wij kunnen in ieder geval vertellen dat ze haar hebben gevonden en dat het goed met haar gaat. Ben je benieuwd naar de reactie? Kijk dan de hele video. 

Bron Autoriteit:
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:
elephantnews

Laat Je Verrassen:
Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts