Kleine puppy is aan het sterven, vlak voor de dierenarts – Arts weigert op te geven


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Kleine puppy is aan het sterven, vlak voor de dierenarts – Arts weigert op te geven”

Gelukkig zijn er heel veel organisaties op deze wereld die zich inzetten voor het welzijn van honden.

Vandaag de dag leven er nog steeds enorm veel honden op straat en dit kunnen ze eigenlijk helemaal niet aan.

In de meeste gevallen worden ze ziek en hebben ze erg kort te leven, door deze organisaties wordt er voor deze dieren gezorgd en een nieuw thuis gevonden. kleine-puppy-2

Een van die organisaties is Vet Ranch, deze organisatie heeft al het leven ontelbaar veel verschillende dieren gered en dit financieren ze volledig met donaties.

Dr. Matt en zijn team van gekwalificeerde dierenartsen hebben in de loop der jaren heel veel dieren met verschillende problemen geholpen en daarom hebben ze bijna overal verstand van en kunnen ze de juiste zorg bieden die een hondje nodig heeft. 

Op deze beelden horen we een van de dierenartsen praten en dat is Dr. Karri. Op de tafel voor haar ligt een klein hondje genaamd Tater. Tater werd bij de organisatie binnengebracht en hij balanceerde op het randje van de dood.

kleine-puppy

Hij was lusteloos, uitgedroogd en was over zijn hele lichaam bedekt met vlooien en virussen. De kans dat hij al deze complicaties zou overleven was erg klein, maar toch wilde Dr. Karri en haar team er alles aan doen om het te laten lukken. 

Met intensieve zorg, rehydratie en de juiste medicatie ging het al snel een stuk beter met de arme hond. Op een gegeven moment waren ze bijna klaar met de behandeling en ging het eigenlijk helemaal goed met Tater.

Als we de hond zien op het einde van de video zou je bijna niet geloven dat het hetzelfde hondje is. 

Door dit fantastische werk van Vet Ranch heeft deze kleine puppy nog een mooi leven voor zich. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Vet Ranch

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts