Kleine jongen groet de bewaker van de koningin en nam aan dat er niets zou gebeuren totdat de soldaat zich omdraait 


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Engeland staat om veel dingen bekend, maar ook zo om hun beroemde bewakers.

Deze bewakers zal je zien voor verschillende kastelen en paleizen. Het is een van de bekendste kenmerken van Engeland.

Veel mensen willen hun dan ook bewonderen en zijn fan van hun. Zo ook de jongen in de volgende video, die in dit filmpje de beste verjaardag ooit heeft. kleine-jongen-groet-de-bewaker

De kleine jongeman in deze video is verkleed als Britse bewaker. Hij staat samen met zijn moeder voor het Windsor kasteel op zijn verjaardag.

Hij is zo’n fan van de Britse bewakers, dat hij deze wilde bewonderen op zijn verjaardag. Verkleed en al zijn hij en zijn moeder samen naar het kasteel gegaan.

Hier zagen zij hoe de bewakers rond paradeerde. Ook liepen de bewakers vlak langs de jongeman. Dit was het teken voor hem om hen te groeten, zoals de mannen dat zelf ook doen. 

kleine-jongen-groet-de-bewaker-2

De mannen liepen standvastig door en lieten de jongen eigenlijk best wel links liggen. Maar hoe leuk was het dat uiteindelijk een bewaker terug liep en even een moment alleen nam met de jongeman.

Dit maakte natuurlijk helemaal de dag van de jongen! Ze groette elkaar en de jongen kan zijn ogen niet geloven!

Ook zijn moeder is onwijs enthousiast over het voorval. Onwijs leuk! De jongeman heeft zich geen betere verjaardag kunnen voorstellen. Wie weet wil hij later ook wel zo’n bewaker worden!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III |

Beeld Autoriteit: ABC NEWS

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts