Klein meisje sluit vriendschap met twee prachtige, zwarte veulentjes


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Klein meisje sluit vriendschap met twee prachtige, zwarte veulentjes”

Er is niets mooiers ter wereld dan vriendschap. Iedereen wilt of heeft een matje nodig om alles mee te delen.

Of dit nou een vriendschap tussen twee mensen is, of tussen mens en dier. Alles is mogelijk! Wat bijzonder is om te zien, als die vriendschap al op jonge leeftij wordt gemaakt.

Dat zie je ook in deze video, wanneer een jong meisje een vriendschap sluit met twee paarden! klein-meisje-sluit-vriendschap

Een klein meisje sluit een vriendschap met twee veulentjes.

De tweeling is pas geborenj en heten Lisa en Fien. De twee stammen af van de belgische trekpaarden.

De veulentjes zijn pas 4 dagen oud, maar nu al prachtig! Hun mooie zwarte vacht en manen schitteren al herder. Je ziet in de video duidelijk hoe het kleine meisje toenadering zoekt tot de dieren, maar ook hoe zij dat toelaten!

Zelf zoeken ze eigenlijk ook toenadering naar de jonge meid! Zo zie je maar weer vriendschap kent geen grenzen, als het goed zit dan zit het goed. 

klein-meisje-sluit-vriendschap-2

Je kunt door het scherm heen zien, dat deze drie dikke maatjes worden. Ook hun moeder natuurlijk om niet te vergeten!

De twee veulentjes hangen nog erg om hun moeder heen, maar wat verwacht je na 4 dagen oud! Zij is natuurlijk ook heel beschermend over haar twee kleine baby’s.

Het meisje kan vast niet wachten om samen oud te worden met de paardjes en om veel met hen te beleven. Maar als we dit zo zien, moet dat helemaal goed komen.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Robert Piessens

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts