Prachtig: 21-jarige bouwt zijn eigen kleine ‘droomhuis’ zonder een hypotheek en doet een house-tour!


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Josh en Lindsay zijn  een stel uit Ontario, Canada. Het stel is in de zomer van plan om te verhuizen naar hun eigen, op maat, handgemaakte huisje.

Josh had op 18-jarige leeftijd een video gezien, waarin hij iets soortgelijks zag. Hierdoor werd hij geïnspireerd om zijn eigen kleine droomhuis te maken.

Josh kreeg een bijbaantje en spaarde hierdoor genoeg om aan zijn materialen en een auto-aanhanger te kunnen komen.

Sindsdien werkt hij nu al 3 jaar hun kleine droomhuis. Hij heeft in zijn eentje elke financiële aspect gefinancierd voor het project en is volledig onafhankelijk.

Wat knap voor die leeftijd!


klein droomhuis 5

Josh overtuigde zijn vriendin Lindsay er vrijwel meteen over dat dit het begin was van een goed en fijn leven samen.

Dit is een kostenbesparende oplossing, wat hen veel geld zal besparen. Ook heeft het stel plannen om een camper aan te schaffen.

Hierdoor hebben ze de mogelijkheid om overal naar toe te kunnen reizen en te kunnen overnachten waar dat natuurlijk is toegestaan.

Zo zijn ze mobiel en van niemand afhankelijk. Ze kunnen gaan en staan waar ze willen, met een beperkte ruimte en een kostenbesparende oplossing.

Vond je dit ook mooi om te zien? Deel dit dan op Facebook/Whatsapp met vrienden/familie.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts