Nostalgie: Deze vrouw speelt al 27 jaar lang de blauwe vogel ‘Pino’ in Sesamstraat 😍❤️


Deze vrouw speelt al 27 jaar lang de blauwe vogel ‘Pino’ in Sesamstraat. De kleding van Pino is zo makkelijk nog niet als dat je misschien zou denken. De vrouw die Pino speelt vindt het ieder geval maar lastig.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van de vrouw die Pino speelt in Sesamstraat onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de nostalgische beelden bekijken en delen met je vrienden.kleding 1

Heel erg veel kinderen zijn groot geworden met Sesamstraat. Deze serie was onwijs populair bij de jongste kinderen en de serie is dan ook heel erg lang op de televisie geweest.

Het waren volwassen mensen die door speciale kleding aan te doen verandere in een bepaald dier of andere soort karakter.

kleding 3

Zij maakten met elkaar natuurlijk de vreemdste dingen mee, maar ze probeerden hiermee de kinderen ook nog wat bij te brengen. Iets was ongemerkt ook nog eens heel erg goed lukte.

Over het filmpje: In deze video is de vrouw te zien die al die jaren in het pak van Pino heeft gezeten. Ze vertelt dat de kleding van Pino helemaal nog niet zo makkelijk was om aan te doen en het ook niet zo makkelijk was om jezelf erin te bewegen.

kleding 2

Het pak bestond namelijk uit losse onderdelen en zo was ze dus best lang bezig om alles aan te trekken. Wanneer deze vrouw ook nog eens laat horen dat zij echt in het pak van Pino zat, was de video voor ons al meer dan geslaagd!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Facebook: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

kleding 3