Deze drie Texanen zullen je kippenvel bezorgen als ze een klassieker uit de jaren 50 opnieuw ‘uitvinden’


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Deze drie Texanen zullen je kippenvel bezorgen als ze een klassieker uit de jaren 50 opnieuw ‘uitvinden’

Wat is er nou lekkerder dan naar muziek luisteren? Eigenlijk vrijwel niets toch. Muziek kan je overal wel kwijt.

Voor iedereen is er wel iets. Muziek gebruik je op vrijwel alle gelegenheden en daarom kunnen we ook niet zonder. Dan is het soms onwijs leuk om te zien hoe een klassieker in een nieuw jasje wordt gestoken. 

klassieker-uit-de-jaren-50 In deze video zie je hoe de Texas Tenors het nummer ‘unchained meldoy’ in een ander jasje steken.

En dit tijdens America’s Got talent en het valt ook nog in de smaak! De lach van de jury is niet meer van hun gezicht te krijgen. De drie mannen compleet in een texas outfit, zijn zo goed op elkaar ingespeeld.

Ze zetten een prachtig optreden neer en doen de hele zaal laten genieten. Hun stemgeluiden, zij zo anders, anders dan dat je normaal gewend bent. Mensen zijn fan en dat is te begrijpen! Niet alleen de aanwezigen genieten, maar ook de mannen zelf en daar gaat het natuurlijk om. 

klassieker-uit-de-jaren-50-2

Het is en blijft lastig om een bestaand nummer in een nieuw jasje te steken. Je weet niet zeker of het in de smaak zal vallen en of het überhaupt gewaardeerd zal worden.

Maar soms moet je gewoon risico’s nemen in het leven, daar draait het om en zolang je dat niet doet, dan weet je het nooit. Deze drie heren hebben dat gedaan en zoals je zelf kan zien, bevalt het behoorlijk!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: America’s Got Talent

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts