Vrouw toont hoe de sensuele dans ‘Kizomba’ gaat en krijgt veel kritiek 😲😲


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Vrouw toont hoe de Kizomba dans gaat en heeft een natuurlijk talent. Deze vrouw heeft duidelijk een gigantisch groot danstalent. Hier kunnen de meeste mensen alleen maar heel erg jaloers op zijn. Niet alleen zij heeft talent, ook met wie ze danst doet het geweldig goed.

 

Tip van onze Spectrum Experts:
‘Wij hebben de videobeelden van deze vrouw die toont hoe je de Kizomba danst onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’kizomba dans 2

Kizomba is een speciaal soort dans dat steeds meer populariteit weet te winnen. Steeds meer jonge mensen en dan vooral dames wagen zich aan deze dans.

Het leuke aan deze dans is namelijk dat het heel erg intensief is en dus heel erg goed is voor je lichaam. Je hoeft er dus ook helemaal niet goed in te zijn om er toch wat goeds uit te halen.

Al is het natuurlijk wel handig om het al een beetje te kunnen wanneer je denkt je skills in de discotheek te kunnen gaan laten zien.


Waardevolle inforrmatie over filmpje:
In deze video is een vrouw te zien dat een geweldig talent heeft voor dansen. De vrouw is niet bang om haar kont in de strijd te gooien en het is wel duidelijk dat deze heel erg soepel is.

kizomba dans 1

Dit is natuurlijk perfect voor een dans als Kizomba, omdat dit naast een intensieve ook een zeer sensuele dans is. Wij zijn er dan ook zeker van dat deze vrouw haar talent meer moet gaan gebruiken en misschien zelfs een carrière als danseres moet gaan overwegen.

Het talent heeft ze er in ieder geval wel voor en het onderstaande filmpje is daar het bewijs van. Veel mensen hebben ook kritiek op deze dansstijl, omdat voor sommigen het lijkt alsof mensen alleen maar tegen elkaar op aan het rijden is en vinden het er dan ook ordinair uitzien. Gelukkig zijn de meningen hierover verdeeld.

kizomba dans 3

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Chosmin: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

kizomba dans 2