Zorgzame hond ‘redt’ klein meisje van de ‘grote boze’ oceaan


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: honden zijn extreem zorgzame dieren. Dat bewijst de volgende hond in deze video ook maar weer eens.

Wat zouden we af en toe als mens toch zonder honden moeten he? Zo puur en lief dat ze zijn! kindje-redden-2

Aan de woorden die hierboven geschreven zijn, is geen woord gelogen. In deze video zie je namelijk hoe een erg grote hond extreem zorgzaam is voor een kleine jonge meid.

Het meisje is rustig in de zee aan het spelen met de golven. Doordat de golven wat hard aankomen, gaat zij een keer kopje onder.

Dit is waar de hond bij komt kijken, zodra hij dit opmerkt, trekt hij haar aan het shirt mee de zee uit.

Het meisje moet onwijs lachen en giechelen door zijn daad. Maar laten we voorop stellen dat het gewoon heel lief is! 

Het meisje verdronk natuurlijk helemaal niet, ook omdat zij nog helemaal niet diep in de zee was. Maar toch besloot de hond in te springen.

kindje-redden
Zo zie je maar weer, dat honden zo zorgzaam zijn en ook erg oplettend. Stel je voor, dat zij wel echt verdronk, dan was deze stoere hond er om haar te redden.

Onwijs schattige beelden en het gaat allemaal om het idee erachter! Wij weten zeker dat de baasjes van deze hond, erg trots op hem zullen zijn.

En anders, dan zijn wij dat wel! Was ieder dier maar zo he!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: The Dodo

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts