Bij deze kinderopvang slapen de kinderen ‘lekker’ buiten 😲🔥


Het verhaal van een kinderopvang, waar de kinderen ‘buiten slapen’

Bij deze kinderopvang slapen de kinderen ‘lekker’ buiten. Het is een hele leuke kinderopvang, waar de kinderen alle ruimte krijgen om lekker zorgeloos te kunnen spelen en lekker in de middag buiten een dutje kunnen doen.

Relevante informatie vooraf

Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze kinderopvang onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.kinderopvang 2a

Waardevolle inleiding over een kinderopvang

Vroeger was het gezin heel eenvoudig ingedeeld, de man werkte en zorgde dat het gezin te eten had. De vrouw zorgde in dit gezin voor de kinderen en deed de rest van het huishouden.

Anno 2019 werken bijna alle vrouwen, sommige doen dit parttime, maar veel doen dit ook gewoon fulltime. Daarom wordt het belang van een kinderopvang steeds groter, omdat beide ouders simpelweg moeten werken.

Het is dan fijn om als ouder te weten dat je kinderen in goede handen zijn en zich lekker kunnen vermaken. kinderopvang 3a

Belangrijke inlichting over verhaal

Bij Agrarische kinderopvang ‘De kleine kornuiten’ in Dalfsen kunnen de kinderen zich prima vermaken. De opvang is gelegen in het buitengebied, net buiten de bebouwde kom van Dalsen.

Een gebied waar veel groen en ruimte is. De opvang zorgt er daarom ook voor dat de kinderen elke dag kunnen genieten van de unieke locatie en omgeving waar kind en natuur hand in hand gaan.

Zowel binnen als buiten maken de kinderen kennis met rust, ruimte en natuur. Ook gaan ze regelmatig naar de kinderboerderij om koeien te voeren en te aaien. Al met al is het dus de ideale opvang om je kinderen naar toe te sturen! kinderopvang 1a

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van dit verhaal van de kinderopvang zijn afkomstig van: Van der Haak Videoproductie: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook met familie en vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts