Lokaal koppel plaatst bloemen bij kindergraven nadat ze de bruiloft moesten annuleren vanwege COVID-19 😢❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Lokaal koppel plaatst bloemen bij kindergraven nadat ze de bruiloft moesten annuleren vanwege COVID-19. Dit koppel kon vanwege het virus hun bruiloft niet vieren en daarom besloten om iets moois met de bloemen te doen. Wij hebben veel respect voor dit koppel en wij denken dan ook dat ze een erg mooie familie gaan vormen samen.

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van dit koppel die bloemen legt bij begraafplaats onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

bloemen bij kindergraven 2

Samen met de huidige sociale afstand, angst en onzekerheid heeft het virus veel van het goede in de mensheid voortgebracht. het prachtige koppel dat zou trouwen heten Olivia en Jeremy en ze hebben op sociale media prachtige berichtjes ontvangen.

bloemen bij kindergraven 3

Oliva en Jeremy wilde in de eerste instantie de bloemen schenken aan ziekenhuizen en verzorgtehuizen, maar deze accepteerden geen bezorgingen meer en dus kwamen ze met een ander plan.

bloemen bij kindergraven

Ze besloten om alle prachtige bloemen te plaatsen bij kindergraven en dat hebben ze op een hele mooie manier gedaan.

Bloemen verwelken eenmaal en op deze manier wilde ze alsnog iets moois doen voor alle mensen die hun kinderen of geliefde zijn verloren door het virus.

bloemen bij kindergraven 4
“Ze vragen om dit positieve bericht te verspreiden, want in deze tijd van onzekerheid is dat wat wij allemaal nodig hebben,”

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: 8 News NOW Las Vegas: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
bloemen bij kindergraven 6