Absurd: 9-jarig meisje voedt 5 kinderen en haar ouders op


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Absurd: 9-jarig meisje voedt 5 kinderen en haar ouders op”

Niet iedereen heeft een makkelijke start in het leven. We hebben het daar wel eens vaker over, maar in deze video wordt dat maar weer al te duidelijk.

Voor ons spreekt het voor zich dat ouderen voor kinderen zorgen, maar toch is dat niet voor iedereen zo normaal. kinderen-opvoeden-2

Je ziet namelijk hoe de 9-jarige Jenny voor zowel haar beide ouders moet zorgen en vijf andere kinderen, namelijk haar broertjes en zusjes! Dit komt doordat haar ouders beide blind zijn en een aandoening hebben.

Dit zorgt ervoor dat zij minder goed of haast niet voor hun kinderen kunnen zorgen.

Dit zorgt ervoor dat Jenny deze taken op zich neemt. Ze kleedt haar broertjes en zusjes aan, geeft hen te eten en brengt hen bijvoorbeeld naar school.

Het is niet zo dat haar ouders helemaal niets meer doen, maar zij worden zeker beperkt in het opvoeden van hun kinderen. 

kinderen-opvoeden

Of het dan helemaal verantwoord is om zoveel kinderen te nemen, dat is niet aan ons om daarover te oordelen.

Veel van jullie zullen daar ongetwijfeld een mening over hebben, maar als het voor hun werkt, dan werkt het voor hun.

Jenny neemt zelf veel taken op zich, ook verschillende taken in het huishouden bijvoorbeeld. Het eist natuurlijk ook af en toe zijn tol, bij die kleine meid.

Voor niemand is het weggelegd, om op zo’n jonge leeftijd zo’n grote verantwoordelijkheid te moeten dragen. Maar soms kan het helaas niet anders! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Real Families

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts