Heldenvader ontslagen van 2 banen nadat hij zijn 3 kinderen had beschermd tegen kogels bij autodealer 😢❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Kinderen Beschermen: Heldenvader ontslagen van 2 banen nadat hij zijn 3 kinderen had beschermd tegen kogels bij autodealer – (leestijd – 1 minuutje)

Deze vader van drie kinderen is ontslagen van zijn twee banen, nadat hij meerdere verwondingen opliep terwijl hij zijn allerdierbaarste bezit, zijn kinderen, beschermde tegen rondvliegende kogels tijdens een schietpartij bij een autodealer.kinderen beschermen
© PIX11 News / kinderen beschermen

Anthony Jefferson was samen met zijn kinderen bij een autodealer in de Bronx toen uit het niets drie mannen op elkaar begonnen te schieten in het gebouw.

Op de beelden is Anthony te zien samen met zijn drie kinderen van 6, 5 en 2 jaar oud, terwijl ze op een bank zitten bij de autodealer.

kinderen-beschermen-2
© PIX11 News / kinderen beschermen

Op de achtergrond is een man te zien die begint met schieten. De eerste kogel zorgt ervoor dat de glazen ruit in duizend stukjes uit elkaar valt.

Anthony duikt meteen op zijn kinderen om ze te beschermen. Terwijl hij op zijn kinderen lag, werd hij drie keer beschoten, twee keer in zijn laars en een keer in zijn rechterdij.

kinderen-beschermen-3
© PIX11 News / kinderen beschermen

Door de verwondingen kan Anthony niet goed lopen en dus ook niet werken bij de twee banen die hij heeft. Zijn vrouw, Danica, heeft laten weten dat hij inmiddels is ontslagen, omdat hij niet kan werken. Anthony is uit het ziekenhuis, maar moet nog wel een operatie ondergaan om de kogel uit zijn been te laten verwijderen. 

Het is niet alleen Anthony die hulp nodig heeft, maar de familie hoopt ook hun drie kinderen naar therapie te kunnen sturen om deze tr

kinderen-beschermen-4
© PIX11 News / kinderen beschermen

aumatische gebeurtenis te verwerken. Er is een inzamelingsactie gestart op GoFundMe. Het doel was om 24.100 dollar op te halen en in één dag zaten ze al op ongeveer 16.000 dollar. 

Wij hopen dat dit gezin deze traumatische ervaring te boven komt en dat ze alle steun kunnen krijgen die ze nodig hebben. Daarnaast hopen we dat Anthony weer een nieuwe baan vindt om voor zijn gezin te kunnen zorgen. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: PIX11 News / kinderen beschermen

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts