Zwangere moeder leert tweeling zwemmen en redt uiteindelijk verdrinkende jongen 😲😱


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Zwangere moeder leert haar tweeling zwemmen, redt uiteindelijk een verdrinkende jongen. Een kind leren zwemmen is cruciaal, dat is in ieder geval wat duidelijk wordt na het bekijken van deze video!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze zwangere moeder onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening.

kind leren zwemmen 2

Wanneer een kind nog niet kan zwemmen moet je altijd goed opletten of het kind niet te dicht in de buurt van het water komt.

Een kind leren zwemmen is dan ook iets wat je zo snel mogelijk moet doen, omdat je de kans op verdrinking dan ieder geval heel erg verkleint.

kind leren zwemmen 1

Toch blijkt dat veel kinderen niet in staat zijn om zichzelf te redden in het water. Wel is het zo dat Nederland een van de landen is waar de meeste kinderen wel gewoon kunnen zwemmen. Op dat gebied is het in ons landje dus gewoon wel goed geregeld.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat een kind leren zwemmen echt cruciaal is. Een zwangere moeder was in het water bezig om haar twee zoons alvast een beetje te leren zwemmen.

kind leren zwemmen 3

Ze had echter niet kunnen voorspellen dat een ander kind precies op dat moment in de problemen zou komen. Gelukkig is deze zwangere moeder werkzaam bij de reddingsbrigade en zo wist zij dus precies wat ze moest doen om dit kind in nood te helpen.

Wij denken dan ook dat de moeder van dit kind haar zoon zo snel mogelijk op zwemles zal gaan doen.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Ca News: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
kind leren zwemmen 1