Moeder vecht tegen gemaskerde aanvaller die haar en 3-jarige dochter probeerde te grijpen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

kidnapping voorkomen: Moeder vecht tegen gemaskerde aanvaller die probeerde haar en 3-jarige dochter te grijpen – (leestijd 1 minuutje)

Je denkt misschien bij jezelf, dat kidnapping niet vaak meer gebeurt.

Maar niets is minder waar, het gebeurt zeker nog! Het is belangrijk dat je altijd op let, op jezelf, maar al helemaal op je kinderen, mocht je die hebben natuurlijk!

In deze video maak je kennis met een poging tot kidnapping. kidnapping-voorkomen

Een moeder vocht tegen een man die haar wilde kidnappen op klaarlichte dag! Volgens de politie van Elk Grove wilde de man de vrouw en haar kind grijpen terwijl ze ergens liepen.

De vrouw begon direct om zich heen te slaan en te gillen. Dit zorgde ervoor dat de man na een paar pogingen gelijk de scène vertrok.

Hij wist uiteindelijk niet hoe snel hij weg kon zijn. Waarschijnlijk had hij niet verwacht dat de vrouw voor zichzelf en haar kind op zou komen om deze kidnapping te voorkomen.

Wij staan nog steeds versteld dat dit nog steeds gebeurd in 2020 en dat op klaarlichte dag! 

kidnapping-voorkomen-2

Wat mensen wel niet denken, dat allemaal mogelijk is. Iedereen hoort zijn of haar handen thuis te houden en zeker als het gaat om andere mensen.

Het is vreselijk om te horen en te zien, maar nu wordt je wel weer met je neus op de harde feiten gedrukt.

Nu wordt het maar weer al te duidelijk, dat dit nog steeds een alledaags probleem is en hier zeker wat aan moet worden gedaan!

Meerdere mensen zouden zich moeten inzetten voor dit probleem. Dit kan zo niet langer. Kinderen en vrouwen moeten zich veilig kunnen voelen op straat. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: CBS Sacramento

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts