Woedende maskerloze KFC klant springt op toonbank en eist gebakken kip


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Woedende maskerloze KFC klant springt op toonbank en eist gebakken kip”

Het is een lastige periode waarin we leven. Dat komt maar weer al te vaak naar voren.

Het is een tijd waarin we moeten wennen aan de nieuwe levensstandaarden en niet iedereen lijkt daar even goed mee overweg te kunnen.

Dat is te begrijpen, maar het is belangrijk dat we onderling respect voor elkaar blijven houden en elkaar netjes blijven behandelen. Helaas lijkt dat niet iedereen te lukken. 

kfc-klant-2

Zo zie je in deze video een wel heel bizarre KFC klant. Deze vrouw is namelijk woedend omdat zij niet geholpen wordt.

Het is natuurlijk niet zomaar dat zij niet geholpen wordt. In veel winkels en restaurantketens is het nu verplicht om een mondkapje te dragen.

Zij hield zich niet aan deze regel en werd daarom geweigerd. Dit schoot bij haar iet wat in het verkeerde keelgat en zij sprong woest de toonbank op.

Zij begon te schreeuwen en schelden en bleef zichzelf maar opwinden. Terwijl het de medewerkers van de zaak niet veel leken te doen.. 

kfc-klant

Dit zijn situaties waarin je het voor jezelf alleen maar moeilijker maakt. Zolang je je aan de regels kan houden, doe dat dan ook.

Al is het maar voor je eigen gemoedsrust. Deze vrouw windt zichzelf nu zo onwijs op en zonder resultaat. Het is niet dat de medewerkers haar nu ineens wel gaan helpen.

De medewerkers lopen naar het einde van de winkel en bewaren hun afstand met de vrouw.

Na veel geschreeuw en gescheld later, vertrekt de boze dame woedend de winkel uit. Deze KFC klant zal vast niet zo snel terug komen en dat zal vast en zeker worden gewaardeerd!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Micheal Smith 757

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts