Schokkend: Hoe het ‘lieve ventje’ van Home Alone er nu uitziet 😲😱


Iedereen kent dit lieve ventje van “Home Alone” nog wel – Alleen Zó ziet hij er nu uit…Dit is schokkend! ‘Home Alone’ staat natuurlijk gelijk aan kerst en zo ziet de hoofdrolspeler er vandaag de dag uit!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. kerst 2

De zomer is weer voorbij en dit houdt toch in dat mensen weer uit kunnen gaan kijken naar kerst. Voor veel mensen is dit de mooiste periode van het jaar, omdat het toch een periode is waarin gezelligheid centraal staat.

Ook kun je in deze periode mooi laten zien dat je er bent voor de mensen om je heen en dat ze dus altijd op je kunnen rekenen. Cadeautjes horen natuurlijk ook bij deze periode van het jaar en dat is iets waar vooral veel kinderen naar uit kunnen kijken.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien hoe de hoofdpersoon van de enige echte kerstfilm ‘Home Alone’ er vandaag de dag uitziet.

kerst 1

Hij heeft natuurlijk onwijs veel geld verdiend op een al heel erg jonge leeftijd en dit heeft duidelijk zijn invloed gehad op de ooit zo onschuldige jongen.

Drugs hebben zijn leven namelijk voor een tijdje overgenomen, maar hij lijkt toch wel weer aan de betere hand te zijn. Het is dat zijn naam bij de video staat, want anders hadden we hem toch niet direct herkend.

kerst 3

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Screen Rant: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

kerst 1