Bruidegom wacht op de liefde van z’n leven – hoort een geluid achter in de kerk en stort in elkaar 😢❤️


Bruidegom wacht op de liefde van z’n leven – hoort een geluid achter in de kerk en stort helemaal in. Deze bruidegom krijgt de verrassing van zijn leven wanneer zijn bruid richting het altaar loopt. Dit had hij waarschijnlijk niet aan zien komen!

Wil je het filmpje in de kerk gelijk te zien krijgen? Scroll dan naar beneden en bekijk de videobeelden onderaan dit artikel.

kerk trouwen

De kerk is een heel erg mooie plek waar mensen bijeenkomen om te bidden en zich tot God te richten. Maar er gebeurt meer dan dat in een kerk.

Natuurlijk is het ook zo dat mensen in een kerk kunnen trouwen en vooral gelovige mensen maken hier gebruik van. Toch is het simpelweg zo dat kerken vaak heel erg mooie plekken zijn dus ook mensen die niet gelovig zijn komen graag naar zo’n fantastische plek om te trouwen.

Meer over het verhaal van de bruid, Allison Dyer: In deze video is te zien dat een bruidegom staat te wachten op zijn bruid genaamd Allison. Dan hoort hij plots een prachtige stem van achteruit de kerk vandaan komen.

Hij heeft al snel door dat dit de stem van zijn toekomstige vrouw is en wanneer hij dit doorheeft krijgt hij direct tranen in zijn ogen. Hij was daarbij niet de enige! Ze had dan ook wel een heel emotioneel liedje gekozen!

kerk trouwen 2

Ook de andere bezoekers weten het niet droog te houden en dit is natuurlijk wel te begrijpen ook. De bruid heeft namelijk een meer dan geweldige stem!

Bekijk en geniet van de onderstaande beelden. Vind jij de beelden mooi? Deel het dan na afloop op Facebook of Pin het op Pinterest met jouw vrienden en familie. De videobeelden zijn afkomstig van: Allison Dyer: bron | Afbeeldingen: bron | bron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts