Kenny Rogers zingt ‘Mary Did You Know’ en als Wynonna erbij komt is het plaatje compleet 😍❤️


Hieronder zul je de prachtige beelden van Kenny Rogers en Wynonna zien…

“Kenny Rogers begint ‘Mary Did You Know’ te zingen en als Wynonna erbij komt, brengt het iedereen tot tranen. Bij het horen van de eerste klanken van dit nummer van Kenny Rogers en Wynonna Judd, schieten bij veel mensen al de tranen in de ogen van ontroering. 

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van Kenny Rogers onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.kenny rogers duet 2a
© KJ Dee

Waardevolle inleiding over Kenny Rogers

Kenny Rogers was een Amerikaanse man en was erg veelzijdig. Hij was namelijk  countryzanger, fotograaf, schrijver, acteur en zakenman.

Vaak zijn mensen alleen zanger of zakenman, maar Kenny Rogers deed alles wat hij leuk vond en dat resulteerde in een heel erg lange cv.

De beste man was ongelooflijk getalenteerd en heeft als zanger vele hits op zijn naam staan. Helaas is hij op vrijdag 20 maart 2020 op 81-jarige leeftijd overleden.

kenny rogers duet 3a
© KJ Dee

Belangrijke inlichting verhaal: (video eronder geplaatst)

In dit filmpje zien we de videoclip van het populaire nummer Mary Did You Know van Kenny Rogers en Wynonna Judd.

Het is een prachtig nummer waar veel mensen ontroerd van raken. Het nummer begint al met de fantastische stem van Kenny Rogers, maar wanneer Wynonna Judd erbij komt is het plaatje compleet.

De stemmen van het duo passen perfect bij elkaar waardoor het nummer nog meer kracht krijgt.

Het is jammer dat dit soort nummers niet meer worden gemaakt, want hier zouden wij de hele dag op de radio naar kunnen luisteren.

kenny rogers duet 1a
© KJ Dee

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van Kenny Rogers zijn afkomstig van | KJ Dee: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts