Vrouw besluit haar kat dagje te volgen en filmt alle ‘avonturen’ die zij meemaakt 🤣❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Sommige mensen houden hun kat binnen, maar de meeste mensen geven hun kat de vrije ruimte en door middel van een kattenluik kan de kat op ieder moment het huis verlaten en het huis toetreden. 

Je staat er eigenlijk nooit bij stil, maar toch vraag je je af wat je kat allemaal uitspookt wanneer hij buiten is. Zou hij bij de buurtvereniging van katten zitten? Of is je kat een einzelgänger en dwaalt hij in zijn eentje rond op de straten? Misschien moet je hem een keer gaan volgen en dat weet je het antwoord. 

Hilda C. uit Harrisburg in Pennsylvania in de Verenigde Staten heeft een kat. Deze kat laat ze iedere morgen naar buiten gaan en ‘s avond komt de kat weer terug naar binnen.

Bij het openen van de deur gaat haar kat altijd direct naar buiten en daarom werd zij nieuwsgierig wat haar kat allemaal aan het doen was als hij naar buiten ging. Dat bracht haar op het idee om haar kat een keer te gaan volgen en wat ze tegenkwam leek net op een film. 

katje volgen

De kat vertrok iedere ochtend om naar zijn beste vriend te gaan, namelijk een jong hert. Elke ochtend ontmoeten de twee elkaar en ze doen niets liever dan samen de dag spenderen.

Het leuke is dat ze het ook heel fijn vinden om elkaar te verzorgen en dat doen ze dus ook om de beurt. Het volgen van de kat heeft echt fantastische foto’s opgeleverd die hier heel goed te zien zijn.

Het is dus echt een leuk idee om je kat een keer te volgen. Er is een hele grote kans aanwezig dat hij maar een beetje aan het ronddwalen is, maar voor hetzelfde geld heeft je kat ook een hele bijzondere vriendschap.

Vond je dit ook zo mooi om te zien? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts