Tiener (17) ‘probeert’ 8-jarige katje te stelen, maar het diertje laat zich niet kennen!


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Ze wilde een kat, maar had geen geld om er eentje te kopen en dus besloot ze om er eentje te stelen, maar dat is nog moeilijker dan ze dacht. 

Katten zijn samen met honden de populairste huisdieren van de mens. Katten zijn hele lieve beesten die graag met je willen kroelen.

Daarnaast kunnen katten gewoon naar buiten en komen ze altijd terug. In vergelijking met honden heb je als baasje dus iets minder verantwoordelijkheid, omdat je je kat niet hoeft uit te laten.

Je bouwt echt een band op met je kat en dan is het extra pijnlijk als iemand je kat ontvoert en je je beestje nooit meer terugziet.

En dat alleen maar door iemand die erg geld op wilt verdienen of die zelf geen geld wilde besteden aan een kat.


kat ontvoeren 5

In deze video zien een kat die een poging tot ontvoering dwarsboomt.

De eigenaar van de kat kreeg een melding op zijn telefoon dat er mogelijk iemand zich ophield aan de voorkant van zijn huis in Lincoln, Nebraska.

Het baasje besloot de bewakingsbeelden te bekijken en schrok zich de pletter. Op de beelden zag hij een meisje die de kat wilde ontvoeren.

Het meisje pakte de kat op en wilde naar een auto rennen, maar net voordat ze in kon stappen, sprong de kat eruit en had hij zichzelf gered.

Het is niet te geloven dat mensen in staat zijn om dit te doen en wij hopen dat ze hard wordt aangepakt. 

Vond je dat de kat zichzelf goed had gered? Deel het dan verder op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts