Kat en een eekhoorn zijn beste vriendjes en ze houden ervan om elkaar te knuffelen 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Kat en een eekhoorn zijn beste vriendjes en ze houden ervan om elkaar te knuffelen” – (leestijd – 1 minuutje)

Soms kom je echt de raarste vrienden combinaties tegen.

Dit zijn de combi’s die je niet had verwacht of op zijn minst op het laatst. Zo kan dit zijn tussen vrienden of mensen onderling, maar ook bij dieren.

Verschillende diersoorten die met elkaar optrekken, je ziet het vaak genoeg, maar er zijn zeker wat gekke combi’s. Maakt het natuurlijk niet minder leuk. 

kat en een eekhoorn
© Slideshow | Foto 1/2 – (scroll verder)

Deze kat kwam namelijk een eekhoorn tegen in zijn achtertuin.

Zodra zijn oog was gevallen op het kleine beestje, probeerde hij vrienden met hem te worden.

In eerst instantie was de eekhoorn van nature nogal geïntimideerd door de grote kat. Dit had hij door en ging daarom op de grond liggen, om minder intimiderend over te komen.

De kat wilde het beestje absoluut geen kwaad doen en even later had de eekhoorn dat ook zeker door.

Hij besloot namelijk wat dichterbij te komen tot de kat. Niet veel later had de eekhoorn door dat de kat vrienden wilde worden. 

kat en een eekhoorn
© Slideshow | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Hij sprong namelijk zo achterop de rug van de kat, lekker in zijn vacht.

Dit maakte het ook dat de twee oog-in-oog kwamen te staan en normaal oogcontact konden hebben. Al snel werd het duidelijk dat de twee dikke maatjes zouden worden.

De eekhoorn lijkt zelfs een nestje te willen maken van de vacht van de kat. Misschien kunnen wij hier ook wel een lesje uithalen.

Zo zou je een boek nooit moeten beoordelen op zijn cover, want wie weet is het wel de perfecte match. Net zoals bij deze twee.

Bron Autoriteit:
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:
Slideshow of Animals | kat en een eekhoorn

Laat Je Verrassen:
Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts