Depressief tienermeisje heeft onverzorgd kapsel – kijk nu als de kapper haar transformeert 😍❤️


Depressief tienermeisje heeft onverzorgd kapsel – kijk nu als de kapper haar transformeert. De transformatie die door deze kapper in goede banen wordt geleid is echt met geen pen te beschrijven. Wij herkenden haar bijna niet meer!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit meisje en haar nieuwe kapsel onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de geweldige beelden bekijken en delen met je vrienden.kapper 1

Een bezoekje aan de kapper hoort er eens in de zoveel tijd natuurlijk gewoon bij. Veel mensen vinden dit echter maar zonde van hun tijd en zij proberen het bezoekje dan vaak ook zo lang mogelijk uit te stellen.

Een andere groep mensen lijkt juist verslaafd te zijn aan dit soort bezoekjes en probeert dan ook zo vaak mogelijk naar de kapper te gaan.

Voor allebei de soorten mensen valt natuurlijk wat te zeggen, al vinden wij het toch wel belangrijk dat je er verzorgd bij blijft lopen.

Meer over dit verhaal: In deze video is te zien hoe een tienermeisje zo gestresst was door alles in haar leven dat ze maanden aan haar bed vastgezeten heeft gezeten.

kapper 2

Niet letterlijk natuurlijk, maar door de stress kwam ze er gewoon niet uit. Aan haar kapsel is te zien hoe lang deze periode geduurd heeft en wat voor slechte invloed dit op haar gehad heeft.

Gelukkig kon kapper Hayley nog wel wat met haar kapsel en het is haar dus gelukt haar weer een beetje op te lappen.

Met het nieuwe kapsel staat ze in ieder geval een stuk sterker in haar schoenen en wij hopen dan ook dat de stress hierdoor ook wat verder wegblijft.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: The Doctors: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

kapper 3